1. |
|
OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK |
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
2. |
|
KORÝŠI |
a výrobky z nich |
3. |
|
VEJCE |
a výrobky z nich |
4. |
|
RYBY |
a výrobky z nich |
5. |
|
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) |
a výrobky z nich |
6. |
|
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) |
a výrobky z nich |
7. |
|
MLÉKO |
a výrobky z nich |
8. |
|
SKOŘÁPKOVÉ PLODY |
mandle, lístkové ořechy, vlašské ořechy, para ořechy, pekanové ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
9. |
|
CELER |
a výrobky z nich |
10. |
|
HOŘČICE |
a výrobky z nich |
11. |
|
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
a výrobky z nich |
12. |
|
OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY |
v koncentracích vyšších 10 mg. Ml/kg l. vyjádřeno so2 |
13. |
|
VLČÍ BOB (LUPINA) |
a výrobky z nich |
14. |
|
MĚKKÝŠI |
a výrobky z nich |